Speedy Cleaner

Waar zijn mijn betaalde functies?

Als u zich heeft geabonneerd op Speedy Cleaner, moet u zich aanmelden bij de applicatie om gebruik te maken van uw premiumvoordelen.

Het kan tot 10 minuten duren vanaf het moment dat u een betaling heeft gedaan voordat uw abonnement is geactiveerd.

Eerste installatie

Wanneer je voor het eerst download en installeer Speedy Cleaner iOSĀ® gebruikt en de app laadt, moet je inloggen.

• U kunt inloggen op uw account door gebruik te maken van de knop 'Inloggen' onderaan het scherm
  • Druk op 'Doorgaan'. Hiermee wordt geprobeerd u automatisch aan te melden
  • Lukt dit niet, dan kunt u handmatig inloggen.
  • Al ingelogd

Mogelijk bent u al ingelogd op een account. Om het account te controleren waarmee u bent aangemeld, opent u de Speedy Cleaner-app.

Open de startpagina en tik vervolgens op het instellingentandwiel/tandwiel

Hier kunt u het account zien waarop u bent ingelogd en kunt u de abonnementsdetails openen.

Indien nodig kunt u op de uitlogknop klikken om u vervolgens aan te melden bij uw account of een nieuw account aan te maken.

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!

Hier inloggen