Speedy Cleaner

Hvor er mine betalte funksjoner?

Hvis du har abonnert på Speedy Cleaner, må du logge deg på applikasjonen for å benytte deg av premiumfordelene dine.

Det kan ta opptil 10 minutter fra du foretok en betaling før abonnementet ditt aktiveres.

Førstegangsinstallasjon

Når du først last ned og installer Speedy Cleaner iOS® og laster inn appen, må du logge på.

• Du kan logge på kontoen din ved å bruke "Logg inn"-knappen nederst på skjermen
  • Trykk 'Fortsett'. Dette vil forsøke å logge deg på automatisk
  • Hvis dette mislykkes kan du logge på manuelt.
  • Allerede pålogget

Du kan allerede være logget på en konto. For å sjekke kontoen du er logget på, åpne Speedy Cleaner-appen.

Åpne startsiden og trykk deretter på innstillingene tannhjul/gir

Her vil du kunne se kontoen du er logget på, samt åpne abonnementsdetaljene.

Om nødvendig kan du klikke på logg ut-knappen for deretter å logge på kontoen din eller opprette en ny.