Speedy Cleaner

Slik installerer du Speedy Cleaner

Speedy Cleaner er lett tilgjengelig fra Apple App Store® for iOS®-enheter.

Last ned appen

For å laste ned appen, trykk på knappen nedenfor på iOS-enheten din for å åpne Apple App Store-oppføringen og trykk på "GET" og deretter "Installer"

Last ned Speedy Cleaner

Åpne appen

Når du har lastet ned og installert trykker du på "OPEN" fra Apple App Store.

Alternativt kan du åpne den fra startskjermen eller applisten.

Autoriser

Hvis du allerede har en konto, bruk "Logg inn".

Hvis du ikke har en konto, bruk "Kom i gang". Dette vil opprette deg en konto og veilede deg gjennom oppsettsprosessen.