Speedy Cleaner

Var är mina betalfunktioner?

Om du har prenumererat på Speedy Cleaner måste du logga in på applikationen för att kunna använda dina premieförmåner.

Det kan ta upp till 10 minuter från det att du gjorde en betalning innan din prenumeration aktiveras.

Förstagångsinstallation

När du först ladda ner och installera Speedy Cleaner iOS® och laddar appen måste du logga in.

• Du kan logga in på ditt konto genom att använda knappen "Logga in" längst ned på skärmen
  • Tryck på 'Fortsätt'. Detta kommer att försöka logga in dig automatiskt
  • Om detta misslyckas kan du logga in manuellt.
  • Redan inloggad

Du kanske redan är inloggad på ett konto. Öppna Speedy Cleaner-appen för att kontrollera kontot som du är inloggad på.

Öppna startsidan och tryck sedan på inställningarna kugg/växel

Här kommer du att kunna se kontot du är inloggad på, samt öppna prenumerationsuppgifterna.

Om det behövs kan du klicka på utloggningsknappen för att sedan logga in på ditt konto eller skapa ett nytt.

svarade detta på din fråga?

JaNej

Tack för feedbacken!

Logga in här