Speedy Cleaner

Speedy Cleaner Funktioner

Speedy Cleaner kommer med många funktioner, inte bara de som håller din telefon ren. Nedan listas kärnfunktionerna som är tillgängliga inom Speedy Cleaner

Rengöringsverktyg

Speedy Cleaner ger dig tillgång till flera rengöringsverktyg för att rensa dina Foton, Videor, kontakter{notrans- 5} och din kalender**.

Du kan göra dessa individuellt med hjälp av den rena menyn, eller göra dem alla samtidigt med verktyget Speedy Cleaner.

Annonsblockering

Genom appen Speedy Cleaner kan du aktivera innehållsfilter för Safari. Detta gör att du kan surfa på internet med borttagna annonser. Detta kommer att innebära att du laddar ner mindre data, samtidigt som du ökar sidans hastighet och lyhördhet.

Hastighetstest

För bekvämlighets skull har ett hastighetstest lagts till inom Speedy Cleaner. Tryck bara på knappen och få resultat på din uppladdnings- och nedladdningshastighet.

Widgets

Widgets för lagring och batteriinformation är tillgängliga i både en 2x2 kvadrat och 2x4 rektangel.

Färgdesignen på widgetarna kan justeras inom Speedy Cleaner-inställningarna.